Kennismaking

Bent u nieuwsgierig geworden naar 'de Triangel'? Elk jaar vindt er in maart een open dag voor nieuwe leerlingen plaats. Alle ouders zijn met hun kinderen welkom om op deze dag kennis te maken met onze school. We vertellen u graag iets over de school en krijgt u een rondleiding door de school.

Uiteraard bent u ook op een ander moment van harte welkom voor een kennismaking. U kunt hiervoor het interesseformulier invullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ook telefonisch contact opnemen met de directeur Yvonne Fokkens via 0522-291355

Interesseformulier

Met het invullen van het interesseformulier laat u weten dat u uw zoon of dochter (mogelijk) wil aanmelden op de Triangel. Als school zijn we graag in een vroeg stadium op de hoogte van de mogelijke aanmeldingen voor een volgend schooljaar, zodat we hier rekening mee kunnen houden bij het formeren van de groepen. Daarom willen we u vragen om dit interesseformulier minimaal een jaar voordat uw kind 4 jaar wordt te mailen. Wilt u, wanneer uw kind in de periode juni 2024 t/m juni 2025 4 jaar wordt (uiterlijk 1 april), het interesseformulier in vullen?

Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met het opslaan van gegevens voor de periode tot daadwerkelijke inschrijving.

  • *
  • *
  • *