Jaaropening 

Maandag 4 september zijn we het jaar gestart met een jaaropening in de gymzaal. Het was fijn om te zien dat er zoveel ouders waren om dit met ons mee te maken. We hebben met elkaar gezongen, gebeden, naar een Bijbelverhaal geluisterd. Ook is het boek Speciaal voor jou van Max Lucado voorgelezen.   

Het thema van deze jaaropening was ‘Open je ogen’. Dit thema zal dit jaar nog terugkomen bij andere vieringen zoals biddag en dankdag. 

 

Leeswedstrijd 

We hebben in de afgelopen periode mooie originele foto’s binnen gekregen waarop kinderen actief aan het lezen waren. Het was moeilijk om de mooiste foto er uit te halen maar uiteindelijk is dat toch gelukt. 

De mooiste foto is de foto waar Dynand Russcher op staat. Inmiddels heeft hij een mooie boekenbon ontvangen. In de gang van de school hangen alle foto’s zodat u ze kan bekijken. 

 

Schoolgids 

De nieuwe schoolgids wordt komende week op de website geplaatst. We zijn gewend deze niet meer met de kinderen mee naar huis te geven. Mocht u graag een geprint exemplaar willen ontvangen dan kunt u deze aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.