Ouder en Kind Activiteit 7 juni  

Afgelopen woensdag was het zo ver, de Ouder en Kind activiteit georganiseerd door de Activiteitencommissie. De jaarlijks terugkomende avond bestond dit keer uit een actieve wandeltocht van 2 km door de dorpskern. 

De aanwezige werden in groepjes verdeeld om vervolgens al gooiend met een wc borstel het parcours af te leggen. Tijdens de wandeling kwamen ze letters en spelletjes tegen. Deze spelletjes moesten worden uitgevoerd om weer letters te kunnen verdienen. Aan het eind van het parcours kwam er een zin uit. 

Het heeft bijna heel de ochtend en middag geregend en over de wind hebben we dan nog niet gesproken, maar om 18.00 uur was het droog en kwam er zelfs een klein zonnetje doorheen! 

En wat was de opkomst groot! We mochten meer als 200 mensen verwelkomen die samen met elkaar zin hadden om er een gezellige avond van te maken. En gezellig dat was het…. Na ruim een uur kwamen de eerste groepjes weer binnen en stuk voor stuk waren de ouders en kinderen enthousiast. Nadat het parcours gelopen was verdiende ze allemaal een ijsje. Daarom stond de ijscokar van de IJsmakers in school waar iedereen een ijsje mocht halen! 

Aan het eind van de avond zijn er 2 groepen die als prijswinnaars uit de bus kwamen namelijk; Groepje 1 Isa, Chris, Denise, Sanne, Jaron. Groepje 2: Aloys, Lucia, Maurits, Joanna en Julia 

Deze hebben vrijdagmiddag allemaal een prijsje gekregen in de vorm van een tegoedbon van de IJsmakers! 

Wij willen jullie allemaal bedanken voor de opkomst die er afgelopen woensdagavond was! Wij hebben het naar ons zin gehad en we hopen jullie ook!