Afscheid juf Marjan

Vandaag (17 november) hebben we afscheid genomen van juf Marjan. Ze zal van haar welverdiende pensioen gaan genieten. Vanmorgen is de juf met haar familie opgehaald bij huis met een Amerikaanse bus. Toen ze op school aankwamen werden ze opgewacht door alle leerlingen, meesters en juffen en ook een aantal ouders. We hebben de juf daar toegezongen.

Vervolgens heeft ze in elke klas een letter opgehaald met een gedicht en artikel wat past bij de juf. Alle leerlingen hebben een lekkere traktatie gehad van de juf. Aan het eind van de ochtend hebben we afscheid genomen in de gymzaal. De juf heeft de letters die ze 's morgens heeft gekregen in de goede volgorde gezet maar er ontbrak een woord.

Er stond: 'geniet van uw'. Het laatste woord heeft ze gekregen als cadeau van alle leerlingen. Een foto waarop de leerlingen het woord pensioen maken. Zo ontstond de zin: 'geniet van uw pensioen'. Na het afscheid hebben we de juf en haar familie weer uitgezwaaid.

Afscheid Marjan1  Afscheid Marjan2  Afscheid Marjan3  

Afscheid Marjan4  Afscheid Marjan5  Afscheid Marjan6

Schoolontbijt 10 november 2017

Vrijdagmorgen 10 november zijn we de ochtend begonnen met het schoolontbijt. In elke klas werd er begonnen met een ontbijt met verschillende soorten brood, beleg en drinken. Ook was er fruit, yoghurt, en nog een aantal andere producten. Voor ieder was er dus genoeg te proeven en te eten. 

We kunnen terugkijken op een gezellig ontbijt met elkaar.

schoolontbijt2017

Verkeersbrigadiers 

Dagelijks staan een aantal vrijwilligers te brigadieren aan de Oude Rijksweg. Zij helpen de kinderen die de Oude Rijksweg over moeten steken veilig naar de overkant 

Op dit moment zijn we op zoek naar een aantal vrijwilligers. Kunt u ons hierbij helpen u zich dan aan bij de verkeersouder van de Triangel: Hans Oldeman. Dit kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schoonmaakavond

Afgelopen dinsdag was de eerste schoonmaakavond. We vinden het fijn dat er enkele ouders waren maar vinden het erg jammer dat dit er maar zo weinig waren. Een aantal ouders hebben zich afgemeld maar veel ouders hebben niets laten horen.  

Door alle ouders uit te nodigen kan je met een uur de hele school hebben schoongemaakt waardoor we met elkaar kunnen les geven en les krijgen in een schoon gebouw.  

Ouders die afgelopen dinsdag werden verwacht en zich niet hebben afgemeld hebben een mail gehad met de vraag om een ander moment in het jaar hun bijdrage te leveren. 

Dankdag 

Afgelopen woensdag hebben we met leerkrachten en leerlingen de kerkdienst van de Hervormde gemeente bezocht. We mogen terugzien op een mooie dienst.  

Alle ouders die op wat voor manier dan ook hebben geholpen willen we heel hartelijk bedanken.   

Voorleeswedstrijd 2017 

Vrijdag 20 oktober 2017 hebben we op school de voorleeswedstrijd gehouden. Zes jongens en meiden uit groep 7 en 8 hebben een stuk voorgelezen. Na het voorlezen heeft de jury besloten dat de wedstrijd is gewonnen door Sofie Engels. Zij gaat onze school vertegenwoordigen in de volgende ronde.