Nieuwsflits 26 april 2019

Verlof Jetty van Olst

Na de vakantie zal het zwangerschapsverlof van Jetty van Olst ingaan. We wensen haar met haar gezin een goed verlof toe en hopen op goed nieuws t.z.t.

De vervanging voor de groep hebben we intern opgelost. De ouders en leerlingen van de groep hebben hier al bericht over gehad.

 

Schoolfotograaf

Maandag 20 mei komt de schoolfotograaf. Bij deze nieuwsflits ontvangt u een rooster voor de broertjes/zusjes foto’s. Door de hoeveelheid opgaven kan de fotograaf deze foto’s waarbij alle leerlingen op school zitten niet allemaal onder schooltijd plannen. Een aantal zijn er dus na schooltijd.

Ik wil u vragen om u aan de planning te houden voor wat betreft het komen naar school voor de fotograaf. Hierdoor voorkomen we enorme drukte in de school. Wanneer u wil ruilen wilt u dat dan onderling regelen? Alvast bedankt.

Voor deze dag zijn we op zoek naar één of twee ouders die ons deze dag willen helpen. De fotograaf biedt aan dat degenen die komen helpen 25% korting krijgen op hun bestelling. Het gaat om het helpen onder schooltijd (zowel de ochtend als de middag). Wilt u de fotograaf hierbij helpen dan mag u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geven wij het door aan de fotograaf.

Koningsspelen

Vandaag zijn de koningsspelen. Vanmorgen zijn de leerlingen van groep 1 tot en met 4 gestart met een ontbijt. Daarna zijn de leerlingen van groep 1 en 2 richting Staphorst gegaan en hebben ze daar gespeeld bij het zwembadterrein. De leerlingen van groep 3 en 4 hebben allerlei sporten in de gymzaal en op het voetbalveld gespeeld. Het was een mooie ochtend waar we goed op terug kunnen kijken. Hierbij een paar foto’s van de ochtend:

koningsspelen ob1

koningsspelen ob2

Voor de bovenbouw begonnen de koningsspelen ’s middags. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 hebben geen ontbijt gehad op school maar zijn eerst met elkaar gaan lunchen. Na de lunch hebben alle leerlingen drie verschillende sporten kunnen uitoefenen in de gymzaal, op het plein of op het voetbalveld. Ook zij hebben een mooie middag gehad.

koningsspelen bb1

Grote rekendag

Woensdag 3 april hebben we meegedaan met de grote rekendag. Een dag waar u vast al over hebt gehoord. Het thema van deze dag was ‘uit verhouding’. Hierbij een paar foto’s van deze dag:

grote rekendag1  grote rekendag2

Buitenlesdag

Op dinsdag 2 april was landelijk de buitenlesdag. Ook bij ons hebben klassen hieraan meegedaan. Hierbij een paar foto’s van deze dag:

Buitenlesdag

Advertentie nieuwe leerlingen 2019

 

Hervormde Basisschool
‘De Triangel’

Korte Kerkweg 25 
7954 GC Rouveen

telefoon: 0522 – 29 13 55
Directie: Harold Engels 
Mail: directie@triangel-rouveen.nl

 

parnasys

                   venij
   

 

Copyright De Triangel - Rouveen