Ouderavond identiteit

Woensdag 4 april hebben we met elkaar nagedacht over identiteit. De opkomst was minder dan bij de vorige ouderavond maar we vonden het fijn om in gesprek te gaan met de ouders die er waren. Tijdens deze avond hebben we als Triangel onze identiteit gepresenteerd aan de hand van een stuk tekst. Deze tekst zal ook in de schoolgids en op de website vermeld gaan worden.

Stichting Ontmoeting

In het kader van de week van de hoop kwam Stichting Ontmoeting op school. Een stichting die hoop geeft aan dak- en thuislozen. De kinderen kregen een presentatie en in de bovenbouw mogen kinderen klusjes doen om wat geld in te zamelen. Zo werken zij ook mee aan hoop voor onze dakloze medemens.

presentatie ontmoeting groep 12  presentatie ontmoeting groep 34

presentatie ontmoeting groep 56   presentatie ontmoeting groep78

Luizencontrole 

We zijn op zoek naar nieuwe ouders die willen helpen bij de luizencontrole. 

De luizencontrole is na elke vakantie op maandagochtend om 8.30 uur en soms is er na 2 weken een hercontrole nodig. Er zijn 2 groepen vrijwilligers zodat je niet na elke vakantie aan de beurt bent. Hoe meer handen we hebben hoe sneller we klaar zijn en minder lestijd het kost in de klassen. 

Lijkt het je wat of heb je vragen dan kun je terecht bij de coördinator Marianne Bloemert (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of Marloes Harink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Verkeer

Graag uw aandacht voor het document met wat informatie over het verkeer rondom de school. U vindt onder andere een toelichting op fietsroutes naar school. Met ingang van 5 maart verandert de route die we afspreken voor alle kinderen die vanuit de richting Staphorst over de Oude Rijksweg naar school komen.

Verder staat er een oproep in voor een nieuwe verkeersouder. Hans Oldeman heeft aangegeven ermee te stoppen aan het einde van het schooljaar.

Het document kan u vinden via http://www.triangel-rouveen.nl/documenten-2017/category/1-algemene-documenten

 

advertentie

 

Hervormde Basisschool
‘De Triangel’

Korte Kerkweg 25 
7954 GC Rouveen

telefoon: 0522 – 29 13 55
Directie: Harold Engels 
Mail: directie@triangel-rouveen.nl

 

parnasys

                   venij
   

 

Copyright De Triangel - Rouveen