Nieuwsflits 12 juli 

Hierbij ontvangt u de nieuwsflits met de laatste actuele informatie van dit schooljaar. Het afgelopen jaar hebben leerkrachten, kinderen en ouders hard gewerkt. We willen alle ouders die ons hebben ondersteund dit jaar via deze weg hartelijk bedanken.

Afscheid groep 8

Maandag heeft het bestuur afscheid genomen van de leerlingen van groep 8. Het bestuur en de leerlingen zijn met elkaar in gesprek gegaan en de leerlingen hebben een dagboek overhandigd gekregen. Dinsdagavond hebben de leerlingen van groep 8 afscheid genomen van de school. Het was een mooie avond waarin de leerlingen werden toegesproken en waarin ze eindelijk hun musical mochten laten zien aan de ouders en andere familieleden en bekenden.

Meesters- en juffendag

Woensdag hebben we onze meesters- en juffendag gehad. We hebben ’s morgens een mooie vossenjacht gehad waarbij de leerlingen van groep 8 de vossen waren en de leerlingen van de andere groepen de vossen gingen zoeken. Ook hebben de leerlingen van groep 8 afscheid genomen door te trakteren in alle groepen. Aan het eind van de ochtend is er nog gevoetbald door de leerlingen van groep 8 en de meesters en juffen.

mjdag192mjdag 19

Jaarsluiting

 We hebben gisteren een mooie jaarsluiting gehad waarbij we hebben teruggekeken naar het afgelopen jaar en ook hebben vooruitgekeken naar de vakantie.

Bereikbaarheid in de vakantie

In de vakantie worden mailtjes zeer beperkt gelezen. In noodgevallen kunt u contact opnemen met Harold Engels, via 06-29550121.

Opening nieuwe schooljaar

Op maandag 26 augustus is de eerste schooldag van het nieuwe schooljaar. We willen het schooljaar gezamenlijk starten met een jaaropening. Tijdens deze jaaropening zullen we God om een zegen vragen voor het nieuwe jaar. Van harte welkom om hierbij te zijn, we hopen op veel ouders die dit met ons mee willen maken. De kinderen zijn eerst even in de klas. Om ongeveer 8.40 uur zullen we samen beginnen in de gymzaal.

Koningsspelen

Vandaag zijn de koningsspelen. Vanmorgen zijn de leerlingen van groep 1 tot en met 4 gestart met een ontbijt. Daarna zijn de leerlingen van groep 1 en 2 richting Staphorst gegaan en hebben ze daar gespeeld bij het zwembadterrein. De leerlingen van groep 3 en 4 hebben allerlei sporten in de gymzaal en op het voetbalveld gespeeld. Het was een mooie ochtend waar we goed op terug kunnen kijken. Hierbij een paar foto’s van de ochtend:

koningsspelen ob1

koningsspelen ob2

Voor de bovenbouw begonnen de koningsspelen ’s middags. De leerlingen van groep 5 tot en met 8 hebben geen ontbijt gehad op school maar zijn eerst met elkaar gaan lunchen. Na de lunch hebben alle leerlingen drie verschillende sporten kunnen uitoefenen in de gymzaal, op het plein of op het voetbalveld. Ook zij hebben een mooie middag gehad.

koningsspelen bb1

Grote rekendag

Woensdag 3 april hebben we meegedaan met de grote rekendag. Een dag waar u vast al over hebt gehoord. Het thema van deze dag was ‘uit verhouding’. Hierbij een paar foto’s van deze dag:

grote rekendag1  grote rekendag2

Buitenlesdag

Op dinsdag 2 april was landelijk de buitenlesdag. Ook bij ons hebben klassen hieraan meegedaan. Hierbij een paar foto’s van deze dag:

Buitenlesdag

Winteractiviteiten 21 december 2018

 

Een traditie van inmiddels een aantal jaar hebben we vanmiddag weer voortgezet. Vanmiddag zijn er in de bovenbouw verschillende activiteiten aangeboden waarbij de leerlingen een keuze konden maken voor twee activiteiten. Activiteiten die gekozen konden worden waren onder andere het maken van een kerstbakje, het maken van een kerstkaart, nieuwjaarskoeken bakken en een survivalrun. Helaas kon de survivalrun niet buiten plaatsvinden vanwege het weer maar gezien de enthousiaste reacties hebben we een goed alternatief gevonden.

Het was een mooie en gezellige middag om het kalenderjaar 2018 af te sluiten. 

21 december 2018

21 december 2018 2

 

Hervormde Basisschool
‘De Triangel’

Korte Kerkweg 25 
7954 GC Rouveen

telefoon: 0522 – 29 13 55
Directie: Harold Engels 
Mail: directie@triangel-rouveen.nl
ma di wo do vr za zo
3
4
5
6
7

 

parnasys

                   venij
   

 

Copyright De Triangel - Rouveen