Nieuwsflits 15 maart

Gezocht: hulp bij luizencontrole

Op de maandag na een vakantie wordt de luizencontrole gehouden. We zijn op zoek naar nieuwe ouders die ons hierbij willen helpen. Wilt u hierbij helpen dan kan u zich opgeven bij Marianne Bloemert.

 

Paaseitjesactie

Ook dit jaar houden we weer een paaseitjesactie. Deze actie vindt plaats in de week van 25 maart. Elke oudste vanaf groep 5 krijgt vandaag een doos met formulier mee.

 

Biddag

Afgelopen woensdag hebben we met leerkrachten en leerlingen de kerkdienst van de Hervormde gemeente bezocht. We kijken terug op een mooie dienst.

Alle ouders die op wat voor manier dan ook hebben geholpen willen we heel hartelijk bedanken.

 

Kangoeroewedstrijd

Komende donderdag doen wij als school weer mee met de jaarlijkse Kangoeroewedstrijd. Vanuit elke klas van groep 3-8 mogen zeven kinderen meedoen. Het is altijd een leuke manier om met rekenen en puzzelen bezig te zijn. We hopen dat alle kinderen die mee doen een leuke ochtend hebben en goed hun best gaan doen! Nog even voor de duidelijkheid: het is geen toets, het is een wedstrijd waarbij we gaan proberen zo goed mogelijk te presteren!

AdministratiefMedewerker

Advertentie nieuwe leerlingen 2019

Winteractiviteiten 21 december 2018

 

Een traditie van inmiddels een aantal jaar hebben we vanmiddag weer voortgezet. Vanmiddag zijn er in de bovenbouw verschillende activiteiten aangeboden waarbij de leerlingen een keuze konden maken voor twee activiteiten. Activiteiten die gekozen konden worden waren onder andere het maken van een kerstbakje, het maken van een kerstkaart, nieuwjaarskoeken bakken en een survivalrun. Helaas kon de survivalrun niet buiten plaatsvinden vanwege het weer maar gezien de enthousiaste reacties hebben we een goed alternatief gevonden.

Het was een mooie en gezellige middag om het kalenderjaar 2018 af te sluiten. 

21 december 2018

21 december 2018 2

Kidsteam 2018-2019 

 

Het kidsteam is samengesteld uit klassenvertegenwoordigers van alle groepen. Het kidsteam praat mee over allerhande zaken die spelen op school, vooral gericht op welbevinden en betrokkenheid. Het kidsteam heeft een adviserende rol naar leerkrachten en directie en vergadert 4x per jaar. Eén van de leden van het gedragsteam zit de bijeenkomsten voor.

 

 

De volgende leerlingen zitten in het kidsteam in dit schooljaar:

Groep 1a Alwin Hooghuis

Groep 1b Guus v/d Vecht

Groep 2 Mika Dunnik

Groep 3a Lieke Vos

Groep 3b Joëlle Kuiers

Groep 4 Annelie Mulder

Groep 5 Tess Lindeboom

Groep 5/6 David Siepel

Groep 6 Janieke Visscher

Groep 7 Dahné Bloemert

Groep 8 Janick Mijnheer

8ab42ae0 bcb6 4daa a9bd 6f41ce87fb8a

 

 

Hervormde Basisschool
‘De Triangel’

Korte Kerkweg 25 
7954 GC Rouveen

telefoon: 0522 – 29 13 55
Directie: Harold Engels 
Mail: directie@triangel-rouveen.nl

 

parnasys

                   venij
   

 

Copyright De Triangel - Rouveen