Verkeer

Graag uw aandacht voor het document met wat informatie over het verkeer rondom de school. U vindt onder andere een toelichting op fietsroutes naar school. Met ingang van 5 maart verandert de route die we afspreken voor alle kinderen die vanuit de richting Staphorst over de Oude Rijksweg naar school komen.

Verder staat er een oproep in voor een nieuwe verkeersouder. Hans Oldeman heeft aangegeven ermee te stoppen aan het einde van het schooljaar.

Het document kan u vinden via http://www.triangel-rouveen.nl/documenten-2017/category/1-algemene-documenten

 

Oudertevredenheidspeiling

In de komende periode hopen wij weer een oudertevredenheidspeiling te houden. Binnenkort ontvangt u een mailtje met de uitnodiging om deze peiling in te vullen. We realiseren ons dat u veel enquêtes en vragenlijsten zult ontvangen, maar willen u wel heel dringend vragen om deze in te vullen. We hopen op een hoge respons, zodat we goed kunnen inschatten op welke punten we op dit moment de goede dingen doen en op welke punten er verbetering mogelijk is. Ook onder de leerlingen van groep 6, 7 en 8 en onder het team zullen we weer tevredenheidspeilingen uitzetten.

advertentie

Rijksmuseum en rondvaart in Amsterdam!

23-11-2017

In de bus moesten we twee uur lang zitten. Halverwege de reis, moest iemand spugen. Gelukkig niet op de stof in de bus, maar in een plastic zakje. Toen we er bijna waren kwam een van de meesters naar de buschauffeur en zei: ‘We gaan eerst naar de rondvaart hoor.’  De buschauffeur zei: ‘Oh, dat wist ik niet ik dacht dat we eerst naar het Rijksmuseum gingen, maar dan zal ik eerst naar de rondvaart gaan.’ In ieder geval hadden we wat vertraging. Toen kwamen we bij de rondvaart aan we moesten een poosje wachten, maar toen kwam het wel weer goed. Bij de rondvaart kregen we oordopjes in om informatie te horen over de geschiedenis van Amsterdam, in totaal duurde de rondvaart 1,30 uur.

je kon op de boot ook naar buiten. Daarna gingen we naar het Rijksmuseum met wat vertraging natuurlijk. We zijn een uur in het Rijksmuseum geweest. Met veel bijzondere schilderijen zoals het beroemde schilderij de Nachtwacht van Rembrandt van Rijn. De meeste van ons hebben het modelschip gezien van de VOC. De VOC betekent Verenigd Oost-Indisch Compagnie. Velen van ons hebben de spiegel van het belangrijkste schip van Engeland gezien die verovert werd in de oorlog van Nederland tegen Engeland.

Bij de rondvaart hebben we veel gezien. We voeren langs het Anne Frank huis dit was niet meer zoals vroeger, maar gewoon houten blok daar leek het op over het hele blok waren ramen die weerspiegelden in de ramen van de boot. Dit was ons verslag over Amsterdam we hopen dat alle kinderen dit net zo leuk vonden als ons.

Talitha en Ellemieke

 

Week van de mediawijsheid

In de afgelopen week (17 - 24  november) hebben we tijdens verschillende lessen nagedacht over media. Hierbij is gebruik gemaakt van verschillende werkvormen. Om u een indruk te geven van wat we hebben gedaan kunt u klikken op onderstaande link. Daar ziet u een pdf-bestand met een verslag van elke groep. 

http://www.triangel-rouveen.nl/documenten-2017/category/1-algemene-documenten